تبلیغات
شرکت آجرفشاری مرغوب - انواع کوره های آجر پزی:
شرکت آجرفشاری مرغوب
کمترین قیمت بهترین کیفیت
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : مجید آشوری
نویسندگان
پس از خشک شدن خشت ها را در کوره می چینند طرز چیدن آنها طوری است که بین آنها فاصله وجود دارد تا گازهای داغ و شعله بتواند از لای آنها عبور کند کوره های آجر پزی سه هوع هستند:

کوره تنوره ای هوفمان

کوره های سنتی معمولا با چوب - ذغال سنگ و امروزه با نفت سیاه و یا گاز آجر را پخته می سازند. در کوره های سنتی آجر را بصورت فاصله دار دیوار چینی می کنندتا آتش از لابلای آنها عبور کند.

تونلی:

قابل ذکر است که کوره های تونلی مدرن ترین کوره های آجر پزی می باشند که در آنها سرامیک های ممتاز و صنعتی نیز می پزند مشخصه های آجر خوب باید در برخورد با آجر دیگر صدای زنگ بدهد صدای زنگ نشانه سلامت توپری و مقاومت و کمی میزان جذب آب آن است آجر خوب باید در آتش سوزی مقاومت کند و خمیری و آب نشود رنگ آجر خوب باید یکنواخت باشد و همچنین باید یکنواخت و سطح آن بدون حفره باشد سختی آجر باید به اندازه ای باشد که با ناخن خط نیفتد.

منبع






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
مجید آشوری
چهارشنبه 6 فروردین 1393
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
زیارت عاشورا
روزشمار محرم عاشورا ذکر روزهای هفته دانشنامه عاشورا
وضعیت یاهو مذهبی
استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب آنلاین



فال حافظ

روزشمار غدیر سوره قرآن تاریخ روز
پیج رنک گوگل
روزشمار فاطمیه